4Koirahoitola

Olemme Nokian Tottijärvellä heinäkuussa 2017 toimintansa aloittanut, maaseudun rauhassa toimiva koirahoitola. Yrittäjänä toimii Anni Leivo, jolla on kokemusta koirista vuodesta 1985 lähtien ja näihin yli 30 vuoteen omistuksessa on ollut koiria Chihuahuasta, Amerikanakitaan, Parsonrussellinterrierit ovat kuitenkin lähimpänä sydäntä. Hoitolaamme on tervetulleita, myös perheen muut lemmikit hamsterista hevoseen. Käyn myös hoitamassa kanat ym. omassa kodissaan.

Hoitolan tilat ovat omassa pihapiirissä, jatkuvan valvonnan alla. Sisällä on tilavat ja valoisat omat kopit ja mahdollisuus sovittaessa myös kotihoitoon. Hoitolapaikkoja tällä hetkellä 5, joten se takaa oman rauhan, sekä ajan riittämisen ja yksilöllisen hoidon jokaiselle lemmikille.

Isoille koirille on käytössä ulkotarhat 70 neliöstä, 450 neliöön ja pienemmille 16 neliön tarhat tai mahdollisuus ulkoilla vapaasti noin hehtaarin pihalla, joka on aidattu ympäriinsä. Hihnalenkeillä käymme päivittäin.Yhteydenotot puhelimitse klo 8-20 040-7480058

Muina aikoina sähköpostilla karvahaalarin@hotmail.com.