Tällä hetkellä!

Pentutiedustelut mieluiten sähköpostilla karvahaalarin@hotmail.com tai puhelimitse numerosta 040-7480058

Suunnitelmissa Parsonin pentuja vuoden 2019 keväälle!


Huhtikuun puolivälissä odotamme syntyväksi parsonin pentuja yhdistelmästä Karvahaalarin Freddy Krueger X Karvahaalarin Elmeriina.

Pentueen isä Olli muutti takaisin kasvattikotiinsa viime syksynä, kun ihastuin siihen nähtyäni pitkästä aikaa ja kysyin, että voinko ostaa sen takaisin, enkä kadu tätä hetken päähänpistosta yhtään, sillä olen nyt kiertänyt Ollin kanssa näyttelyitä, niin suomessa kuin ulkomaillakin ja plakkarissa on jo FI MVA, NO MVA, LT MVA, HeW-18, LTW-19 ja yhtä NORD sertiä vaille NORD valio :) Olli on myös osoittanut kykyjään luolahommiin ja tarkoitus olisi saada kalenteriin rako myös LUT kokeille. Olli on luonteeltaan rauhallinen ja itsevarma, eikä pidä itsestään turhaa meteliä ja tykkää touhuilla lasten kanssa siinä kuin aikuistenkin.

Riina on puolestaan kunnostautunut agilityn puolella ja kisaakin nykyään kolmosissa. Riinan isä on hienosti menestynyt näyttelypuolella aikoinaan ja nykyään viettää jo ansaittuja eläkepäiviä, Riinan äidin ja perheen toisen parson rouvan kanssa. Elmeri on myös hyvin riistaviettinen ja sillä on yksi LUME1 tulos sekä KVA-L titteli.

Odotankin pentueesta hyviä harrastuskoiria, monipuoliseen tekemiseen, kuin myös sohvalle varpaita lämmittämään.