Hyvä tietää!

Haluamme kaikkien hoitolamme asiakkaiden viihtyvän ja saavan oman rauhan!

Seuraavista asioista on hyvä tietää, ennen kuin tuot lemmikkisi hoitoon.

Hoitolamme on avoinna aina 8-20, mutta saatamme olla lenkillä koirien kanssa tai käymässä asioilla, joten sovi tulosi aina etukäteen, niin olemme varmasti paikalla. Suunnittelemme päivän ohjelmamme asiakkaiden aikataulujen mukaan, joten ilmoitathan myös meille muuttuneista aikatauluista.


Tutustuminen hoitolaan

Ennen varsinaista hoitotarvetta voi lemmikin kanssa tulla tutustumaan hoitolaan ja henkilökuntaan, niin omistajan on mukavampi jättää lemmikki meille hoitoon. Tutustuminen on siis ilmaista eikä sido mihinkään,eikä ole pakollista.


Ulkoilutus

Lenkitämme lemmikkisi joko hihnalenkeillä tai vapaana juoksuttaen aidatulla alueella valvotusti. Ympärillä loistavat maastot lenkkeillä pelloilla, sekä metsissä ja talvella jäällä.

Ruokinta

Täysihoidon hintaan kuuluu lemmikin ruokinta hoitolan perusruualla.

Koirien kuivamuonista valikoimaamme kuuluvat Jahti&Vahti kana riisi. Jyrsijät ja Kanit ruokimme lemmikkitarvikekauppojen rehuilla sekä tietysti laadukkaalla heinällä.

Lemmikin erikoisruokavalio ei ole meille ongelma. Hoitolaan saa tuoda myös omat ruuat, ruokimme lemmikin omistajan ohjeiden mukaisesti. Myöskään lääkitykset tai eläimen sairaudet eivät tuota meille ongelmia.


Rokotukset

Lemmikillä tulee olla voimassa olevat rokotukset ennen eläinhoitolaan tulemista. Muistathan lisäksi huolehtia lemmikkisi loishäädöt kuntoon.

Juoksuaika

Juoksuaikaisen nartun tuominen koirahoitolaan on mahdollista, mutta kerrothan asiasta etukäteen, niin osaamme varautua.

Trimmauspalvelu

Lemmikin trimmauksen voi kätevästi sopia, hoitojakson yhteyteen.

Mitä otan mukaani?

Kun lemmikki tulee hoitoon, se ei tarvitse mukaansa oikeastaan juuri mitään. Koira on tuotava aina taluttimessa ja kissat, fretit, jyrsiät sekä kanit jonkinlaisessa kantokopassa. Tämä on turvallisuusasia. Rokotustodistus on tuotava mukaan joka kerta!

Pedit ja ruokakupit tulevat aina hoitolan puolesta, mutta halutessaan voi tuoda lemmikin oman pedin. Lisäksi, jos lemmikkisi on tarkoitus syödä hoitolan ruokaa, et oikeastaan tarvitse mitään mukaasi- siitähän täysihoidossa on kyse.

Omia tavaroita saa toki aina ottaa mukaan, jos haluaa. Omien tavaroiden mukaan ottaminen on aina asiakkaan vastuulla ja emme voi vastata jos niille tapahtuu jotain.